Home     Workshops     Cursussen     Links     Contact

Glas en Lood     Cadeaushop     Materialen     Voorbeelden     Agenda en Inschrijven

Workshops
 

Alleen, samen of in groepsverband; er is altijd wel een creatieve workshop voor u!

Wij geven workshops voor kleine groepen, zoals bijvoorbeeld voor twee zussen, moeder/dochter of drie vriendinnen, maar ook grotere groepen zijn van harte welkom. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende workshops en we staan open voor uw eigen ideeën.

Wekelijks verzorgen wij (op afspraak) workshops met diverse technieken en materialen, zoals textielverven, glas-en-lood-"projecten", spiegels mozaïeken, tuindecoratie en origami. Daarnaast geven we themaworkshops zoals een paasworkshop, een "pimp-je-kleding"-workshop, een herfstworkshop enzovoort.

U kunt al een workshop volgen vanaf € 8,50. Tijdens de workshops maakt u gebruik van onze basismaterialen (zoals kwasten, verf, lijm, gereedschapsgebruik enzovoort). Dat verbruik is dus al in de workshopprijs verwerkt. Daarnaast betaalt u een vooraf afgesproken bedrag voor het te bewerken werkstuk zelf, tenzij u dit, in overleg, zelf meebrengt.
Lees meer...

 

Daarnaast ontwerpen en maken wij ook sieraden van glas. Kijk voor meer informatie op www.sieraadvanglas.nl. Wij geven hierin ook workshops en cursussen.