Home     Workshops     Cursussen     Links     Contact

Glas en Lood     Cadeaushop     Materialen     Voorbeelden     Agenda en Inschrijven

Glas en Lood
De ramen kunnen ook, zoals échte glas-in-lood ramen, worden gecombineerd met losse glasvormen. Bovenstaand ziet u een voorbeeld (links); de vier "gepunte" middenstukken zijn van geslepen glas, welke onzichtbaar worden gemonteerd op de ramen. Het resultaat is verbluffend!
 

Naast glas kunt u deze techniek ook toepassen op "sheets". Dat is dun, plastic materiaal, wat u in allerlei vormen kunt knippen, waardoor u ontelbare vormen kunt maken. Wat te denken van een leuke "glas-en-lood" raamhanger van bijvoorbeeld het geboortekaartje van uw (klein)kind? Dit kan met zuignapjes op de deur of het raam van zijn of haar babykamertje worden gehangen. Of een leuke raamhanger in de vorm van Winny de Pooh of Knorretje voor in de auto of de kinderkamer bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u eens komen kijken naar hoe wij te werk gaan? Dat kan! U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen! Wel van te voren graag even een afspraak maken, dan hebben wij zeker alle tijd om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn! Graag tot ziens!

<< Terug