Workshops
Alleen, samen of in groepsverband; er is altijd wel een creatieve workshop voor u!

Wij geven workshops voor kleine groepen, zoals bijvoorbeeld voor twee zussen, moeder/dochter of drie vriendinnen, maar ook grotere groepen zijn van harte welkom. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende workshops en we staan open voor uw eigen ideeën.

Wekelijks verzorgen wij (op afspraak) workshops met diverse technieken en materialen, zoals textielverven, glas-in-lood-"projecten", spiegels mozaïken, tuindecoratie en origami. Daarnaast geven we themaworkshops zoals een paasworkshop, een "pimp-je-kleding"-workshop, een herfstworkshop enzovoort.
U kunt al een workshop volgen vanaf € 8,50. Tijdens de workshops maakt u gebruik van onze basismaterialen (zoals kwasten, verf, lijm, gereedschapsgebruik enzovoort). Dat verbruik is dus al in de workshopprijs verwerkt. Daarnaast betaalt u een vooraf afgesproken bedrag voor het te bewerken werkstuk zelf, tenzij u dit, in overleg, zelf meebrengt.

Het is ook mogelijk om uw eigen ideeën in een workshop te verwerken. U hoeft dan zelf geen materialen aan te schaffen, maar u kunt gebruik maken van onze materialen. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het maken van uw werkstuk.

De meeste materialen kun je verschillende manieren verwerken tot een werkstuk. Bijvoorbeeld van origami kun je veel verschillende items maken, maar ook bijvoorbeeld bij textielverven kun je uiteraard op allerlei textiel je schildering maken.

 

Indien u meer informatie wilt over één van onze workshops, laat dan hier uw naam en e-mailadres achter. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk meer informatie toe over de mogelijkheden. Uiteraard is dit helemaal vrijblijvend en zit u nergens aan vast!