Cursussen
Wij bieden de basiscursus (textielverven) voor beginners of vervolgcurssen om uw vaardigheden te verfijnen!
Onze basis- en vervolgcursussen zijn meestal 6 dagdelen of avonden, verdeeld over meerdere weken.

Bij de basiscursus wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde balpenpunttubes. Hiermee wordt op verschillende soorten textiel geverfd. Deze textielsoorten zijn katoen, tricot, badstof en Decotex. Daarnaast wordt verder ingegaan op diverse meng- en schaduwtechnieken.

Bij de vervolgcursussen wordt uitgebreider ingegaan op de verschillende verftechnieken, zoals bijvoorbeeld het werken met vleugen. Daarbij wordt tijdens de vervolgcursussen ook op andere materialen geverfd, zoals op hout en aardewerk (servies). De vervolgcursussen kunnen op verzoek worden aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Voorbeelden van mogelijkheden bij de cursussen zijn o.a. glasetsen, het maken van raam- en glasstickers, koelkastmagneten, Zweedse asbak, tuindecoratie, Decotex groeimeter, spiegel verven, t-shirts beschilderen, spijkerbroek als bloempot, enzovoort.

Indien u meer informatie wilt over één van onze cursussen, laat dan hier uw naam en
e-mailadres achter. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk meer informatie toe over de mogelijkheden. Uiteraard is dit helemaal vrijblijvend en zit u nergens aan vast!